Obbhults gård

På den kringbyggda kulturmärkta hallandsgården från 1700-talet som vi ägt i 20 år startade vi år 2016 ett café och en gårdsbutik på logen där vi säljer antikt, nytt och växter i en härlig blandning. Vår ambition är att bevara och underhålla gården så att många kan få ta del av den unika miljön. Vi ser att gården är en plats där folk i alla åldrar träffas, möts och inspireras tillsammans och av varandra. Gästerna dröjer sig gärna kvar och njuter av lugnet.
I cafeét serveras hembakt av vad säsongen erbjuder, smörgåsar och våfflor. Vi serverar alltid frukostbuffé lördagar och söndagar mellan kl. 9-11 som vi dukar upp i vårt mellanrum. Vårt café är framför allt ett trädgårdcafé men det finns även sittplatser inne i huset och på logen.
Vår gård kan vara en bra utgångspunkt för en vandring till Åkulla bokskogar.
Evenemang som vi planerar för sommaren 2018 är frukost och sommarpratare. På gården ordnar vi också vigsel för de par som vill gifta sig i det lilla formatet.

Kontakt

Adress:
Telefonnummer:
E-post: obbhultsgard@gmail.com
Hemsida: www.obbhultsgard.com
Instagram: @obbhultsgard

Öppettider: Vi har öppet från Kristihimmelfärd i maj till och med september ut. Maj, juni, augusti och september har vi öppet två helger/ månad. Juli öppet alla helger 9-17. Vi planerar att ha öppet vardagar vissa veckor i sommar.
Tillbaka