Korndals Gård

Välkomna till oss på Korndals gård som är fridfullt beläget längs den vackra Dagsåsvägen. Ett besök hos oss ska vara en upplevelse för hela familjen. Här finns mycket för för barnfamiljen bl.a. ponnyridning, hinderbana, lek och pysselhörna i serveringen. På och runt gården finns även ett flertal djur att titta på och klappa. För er som vill ta en promenad eller cykeltur i skogen finns här gott om vägar och stigar som vi kan tipsa om efter ert besök. 

I vår varsamt renoverade butik hittar ni en skön mix utav nya inredningdetaljer, vintageprylar, hantverk från lokala producenter m.m. Här hittar ni unika prylar som bara producerats i liten skala. 

I caféet säljer vi närproducerad fika ifrån Skällinge bageriet samt. Mrs curlies  delikatess fudge. Vi har gott om sittplatser inne i vår nyrenoverade servering som  numera ryms i det gamla fårhuset. På gården finns även uteservering där man kan välja plats efter smak och får avnjuta lugnet i natursköna Korndal 🌿

Utöver söndagarna har vi turridning för stora och små i den vackra skogen ett stenkast från gården. Här kan vuxna och barn rida ut tillsammans då vi går med och leder. 

Kontakt

Adress: Korndal 1, 43277 Tvååker
Telefonnummer: 0734-38 87 35
Facebook:
www.facebook.com/korndalsgard
Epost: info@korndal.se
Hemsida: www.korndal.se

Öppettider: Söndagar: 10-16

Tillbaka